Dini website

Een kwalitatieve wildcamera kopen doet u bij Jachtloods

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve wildcamera, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jachtloods biedt kwalitatieve producten aan voor alle jagers, waaronder ook cameras! Dus zoekt u naar camera’s voor het jagen of andere jacht spullen? Bekijk dan onze site!

Voor welke wildcamera gaat u?

Wij hebben een variatie aan camera’s in ons assortiment. Hierdoor kan iedereen een camera vinden die bij diegene past. In ons assortiment hebben wij de camera’s van Stealth Cam en de camera’s van Wild Game Innovations. Stealth Cam zijn van het Amerikaanse GSM Outdoor. Deze camera’s worden gemaakt door bekende merken die veel afweten van jacht camera’s maken. Doordat het bekende merken zijn, bent u verzekerd dat het kwalitatieve producten zijn. Onze producten hebben wij allemaal zorgvuldig uitgekozen voordat het in het assortiment werd toegevoegd. Hierdoor proberen wij onze klanten alleen het beste van het beste aan te bieden. Op onze site kunt u alle soorten camera’s zien die wij aanbieden.

Jachtwinkel

Waarom die van ons en niet die van de Aldi?

Is het u ooit opgevallen dat de Aldi ook wildcamera’s verkoopt? Vaak kopen mensen deze camera’s, maar er is eigenlijk weinig informatie over te vinden. Wij hebben hier wat informatie over. Specificaties van zo’n camera:
– 5 meter bereik;
– 5 megapixel;
– Rood lampje dat dieren af kan schrikken;
– Kan tot 8 batterij verbruiken in 3 dagen.

Het kost €90 euro, maar is het dat wel waard? Onze PX14 is €114 euro en heeft 8 megapixels en een bereik van 25 meter!

Geef een antwoord