Dini website

Grootste provincie van Nederland

Op zoek te gaan naar bezienswaardigheden Gelderland is niet echt nodig, de grootste provincie van Nederland heeft meer dan genoeg om te zien en om te doen. Afwisselend bossen en parken met prachtige rivieren, maar ook leuke gezellige steden waar je kunt winkelen. Herten spotten op de Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is. Maar ook voor de kinderen is Gelderland erg leuk, en biedt voldoende mogelijkheden om te kunnen spelen. Het aantal vakantieparken in de regio is ook erg groot, volop genieten het hele jaar door.

Bezienswaardigheden Gelderland

Dagje naar de dierentuin

Leuke bezienswaardigheden Gelderland begint natuurlijk met het complete gezin, bewonder de mooie en unieke diersoorten in Burger’s Zoo. Ook het Openlucht Museum mag je niet overslaan als je een bezoek brengt aan Arnhem, interessant om te zien hoe boeren en vissers vroeger leefden. Maar voor de winkelliefhebbers is Arnhem ook een leuke stad, je kunt er heerlijk winkelen. Ben je de drukte even zat dan is er de mogelijkheid te wandelen in een van de mooiste parken van Nederland het Sonsbeekpark. 

Gezellig in Apeldoorn

Apeldoorn heeft vele leuke bezienswaardigheden Gelderland, omdat de stad redelijk centraal ligt is het een perfecte plaats om iedere kant op te kunnen gaan. Onder andere de Apenheul, Paleis het Loo en voor kinderpark Julianatoren zijn erg leuk om naartoe te gaan. Maar ook in het centrum van de stad zijn er meer dan voldoende mogelijkheden, pak een terrasje of ga lekker winkelen. In Teuge net naast Apeldoorn kun je genieten van kleine vliegtuigjes die landen en opstijgen, vanuit het restaurant met een kopje koffie kun je er uren naar kijken.

Geef een antwoord