Dini website

Je telefoon laten repareren in Delft bij Telgefixt

Tijdens het hardlopen liet mijn neef zijn telefoon vallen waardoor er een barst in het scherm was gekomen en zijn beeldscherm niet meer aanging. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar telefoon repareren Delft om een gedoe telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden.

Zeer scherp geprijsde reparaties 

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon repareren Delft kregen we erg veel zoekreustlalten van verschillenden telefoon zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De reparaties die het bedrijf uitvoert zijn ook erg scherp geprijsd. Dit sprak ons onder andere erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

Zeer snel geholpen door een van de monteurs

In de winkel werden we door een van de monteurs erg snel en zeer vriendelijk geholpen. De telefoon van mijn neef werd erg snel gemaakt terwijl in de winkel konden wachten. Het bedrijf hanteerde ook een erg voordelige prijs voor de reparatie. Daarom zijn we ook erg tevreden over Telgefixt.

Geef een antwoord