Dini website

Niche parfum bij ParfuMaria besteld

Iedereen heeft wel een parfum waar hij/zij aan gehecht is. Zo heb ik dat bij Marlowe Eau de Parfum. In de meeste gevallen bestel ik de 100ml. Dit geurtje is niet overal te bestellen. Het is namelijk een niche parfum en niet overal verkrijgbaar. Mijn geurtje hebben ze altijd bij ParfuMaria. Zij is de specialist in niche parfum en heeft voor iedereen wat wils. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Het assortiment is gigantisch en daarom is het handig om telefonisch contact op te nemen. Je krijgt vervolgens deskundig advies!

niche parfum

Op dit moment hebben ze mijn geurtje in de aanbieden. Ik heb daarom flink ingeslag en gelijk twee stuks besteld van 100ml. Zo kan ik er voorlopig weer even tegenaan. 

Een uitstekende service van ParfuMaria   

ParfuMaria leverde mijn bestelling de volgende dag al. Dat verdiend in mijn ogen een groot compliment! Naast de goede service leveren zij alles netjes verpakt, zodat er niks kapot gaat. Ook voor België en Duitsland wordt er de volgende dag al een pakketje bezorgd als je voor 13:00 besteld. Mocht je bestelling boven de €100,- uitkomen dan wordt het pakketjes gratis geleverd.

Geef een antwoord