Dini website

Zeer tevreden over mijn vloer van Tegelmaxx

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Enschede. De vloer die in de woonkamer lag wilde ik graag laten vervangen door een mooie tegelvloer. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik terecht op de website van Tegelmaxx.

Erg veel inspiratie op de website van Tegelmaxx

Toen ik terecht kwam op de website van Tegelmaxx kwam ik terecht op en erg goede en overzichtelijk website. Op de website van het bedrijf is ook erg veel inspiratie te vinden als je niet weet welke vloer de beste keuze voor jouw woning zal zijn. Ook staat er op de website van vermeld dat het bedrijf vloeren van een goede kwaliteit aanbiedt voor een voordelige prijs. Nadat ik een aantal vloeren onder het kopje inspiratie had bekeken besloot ik om een kijkje te nemen in het assortiment. 

badkamer inspiratie

Zeer tevreden over mijn tegelvloer

Het bedrijf biedt en zeer groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende vloeren. Nadat ik een aantal vloeren met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd namelijk aangeboden voor een erg voordelige prijs. Ook werd de vloer erg snel geleverd. Daarom ben ik zelf ook erg tevreden over Tegelmaxx.  

Geef een antwoord