Dini website

Zo mogelijk Vitaal werken

Het is erg zonde als je niet kan werken doordat je ziek bent. Werk is erg belangrijk in het leven want daar onderhoud jij jezelf mee maar ook je gezin. Om dit te voorkomen zorg je dan ervoor om  op vitaal werken te gaan. Vitaal werken voorkomt allerlei ziektes zowel als fysiek en geestelijk. Hierdoor zorg jij ervoor dat jij blijft werken en inkomen blijft krijgen. Ook voorkom je dat je mentaal ziek wordt. Het is niet alleen erg voor jou maar ook voor de mensen om je heen denk aan je gezin en collega’s. Iboya weet hier alles over. 

Heb ik er iets aan?

Misschien heb je nooit gehoord van het woord vitaliteit maar het is eigenlijk heel simpel verwoord. Het betekent namelijk dat je beter om kan gaan met de energie die jij in je lichaam hebt. Je leert dan bijvoorbeeld jouw menselijke geest rusten op de juiste momenten. Ook leer je zelfcontrole. je leer dan wanneer je juist door moet of juist even een stapje terug moet nemen. in combinatie van dit met je collega’s moet alles goedkomen. 

Hoe werkt het?

Iboya is een vrouw die jouw hier doorheen begeleid. Ze heeft dit in haar leven als is een keer meegemaakt. Ze heeft in haar leven een herseninfarct gehad met gevolg een burn out. Door dit te voorkomen verdiepte ze zich. Door de kennis die ze nu heeft wilt ze graag andere mensen helpen om dit te voorkomen. Tijdens haar herstel leerde ze haarzelf hoe je uit zo’n situatie moet komen en hoe je jezelf moet herpakken. 

Geef een antwoord