Een van de beste dartpijlen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn Bull’s dartpijlen. Je vindt hier een groot assortiment van dit merk dartpijlen. Binnen dit aanbod vindt je bekende darters al Dirk van Duijvenbode, Max Hopp en Martin Schindler. Bull’s sponsort deze darters. Ook heb je bij dit merk een ruim assortiment aan brass en tungsten pijlen. Brass is een legering van koper en zink. Dit noem je ook wel geel koper. Tungsten is een materiaal wat gebruikt wordt in hoogwaardige materialen die tegen hoge temperaturen kunnen. Dit materiaal noem je ook wel wolfraam. Brass is een goedkopere optie dan tungsten. Bull’s is al jarenlang een van de populairste dartmerken in de wereld. Bull’s dartpijlen zie je altijd terug in verschillende dartshops. De reden hiervan is de hoge kwaliteit wat dit merk altijd aanbiedt. De keuzes zijn tegenwoordig eindloos! Beslis zelf bijvoorbeeld of je veel of weinig grip wilt hebben als je de dartpijl vasthoudt. 

Bull's dartpijlen

Meer informatie over het merk

Zoals eerder werd gezegd, biedt Bull’s altijd hoge kwaliteit dartpijlen aan. Hun dartpijlen worden geproduceerd in een Shot fabriek in Nieuw-Zeeland. Het merk Shot is in 2009 opgericht. De reden van het ontstaan, is dat Puma Darts (de oprichters) een internationaal merk wilde maken om hiermee wereldwijd dartproducten, zoals Bull’s dartpijlen, aan alle mensen op de hele wereld te geven. Puma Darts is heel wat anders dan het bekende sportmerk Puma. De samenwerking tussen Bull’s en Shot zorgen voor een stabiel en sterk assortiment. Door de samenwerking heb je veel keuze uit nieuwe soorten grip patronen. Hierdoor kunnen veel mensen hun ideale dartset vinden! Al jarenlang is Bull’s een grote speler in de dart wereld en het is gevestigd in Nederland. Door de stijgende populariteit van Bull’s, hebben ze nieuwe darters aangetrokken uit landen zoals Tsjechië en Oostenrijk. 

Nog meer keuze naast dartpijlen

De prijs-kwaliteitverhouding vinden de meeste mensen belangrijk. Bull’s dartpijlen zijn betaalbaar en innovatief binnen de dartwereld. Het assortiment van Bull’s is ruim. Naast de dartpijlen, heb je nog veel meer wat Bull’s aanbiedt. 

Hieronder lees je wat er nog meer aangeboden kan worden:

  • Shafts: Bull’s heeft een groot assortiment aluminium en nylon shafts. Deze materialen worden het meeste gebruikt door iedere darters. De shafts van Bull’s staan bekend om hun hoge kwaliteit. Een shaft is een soort staafje wat je achter op de barrel draait. Deze bepaalt de vlucht van de dartpijl.

Dartborden: Hierbij heb je verschillende soorten en maten die geschikt kunnen zijn voor wedstrijden of trainingen. Bull’s dartpijlen zijn ideaal voor alle soorten dartborden van Bull’s. De Advantage 501 zijn voor de professionals, de Shark Pro is goed genoeg voor wedstrijden en het klassieke dartbord zijn voor de beginners.

Door Redactie

Gerelateerd bericht