extensions kopen

Je ziet de reclames wel voorbij komen, vrouwen met hele lange haren. Denk je dat het allemaal echt haren zijn. Het antwoord: Nee zeker niet. Extensions kopen kan je in allerlei lengtes, kleuren en vormen. De favoriet en de mode van de tijd zijn blonde lange extensions die kleuren naar zilver met blauw shampoo. Extensions zijn extra stukjes haar die je aan je eigen haren kan lijmen of hechten. Je hebt drie verschillende soorten extensions. De verschillen zijn er omdat ze alle 5 op verschillende manier in je haren worden gehecht. Als jij wilt dat je extensions mooi zitten moet jij je extensions echt verzorgen. Niet te vaak je haren wassen, wel elke dag je haren goed doorkammen. Je haren kan je het beste kammen met een Hercules kam met een borstel kan het ook maar je zult minder resultaat zien. 

Soorten extensions

Extensions kopen kan overal, in de Kruidvat, kapperszaken en online. Het beste wat je kan doen is als je extensions wil laten zetten naar de kapper gaan. Bepaalde kappers zijn gespecialiseerd in het zetten van extensions. 

Je hebt verschillende soorten extensions:

  • Clip in Extensions:  Als je snel en makkelijk extensions wilt, zijn de clip in Extensions iets voor jou. Jij kan ze er makkelijk in en uit je haren halen. Het is ook het beste om tijdens het slapen en douchen je extensions eruit te halen. 
  • Weave: Als je in je haren meer volume wilt krijgen en van slag houd, is de Weave extension een perfecte soort voor jou. Je kan deze niet dagelijks in en uit je haren doen.
  • Microringen: Met ringen wordt bedoeld dat je in je haren kleine ringetjes krijgt. Zo krijg je lang haar en volume. 
  • Flip-in hair: Dit is een bijzondere extensions vorm, dit een stuk haar wat je in je haren doet. Dit kan je zelf ook doen ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Bondings: Je scheidt je haren in drie van beneden naar boven, de extensions zijn losse haartje die door middel van een warmte tang en lijm in je haren worden geplakt. Deze extensions kan je na een paar maanden uit je haren schuiven, niet te hard schuiven anders trek jij je haren mee!

Door Redactie

Gerelateerd bericht