Als je aan bekende vakantie bestemming denkt, dan zul je waarschijnlijk denken aan landen zoals Spanje, Frankrijk, ItaliĆ« en Griekenland, maar heb je wel eens nagedacht over Kenia? 

Kenia staat bekend om zijn prachtige landschappen en verschillende culturen ook kun je er wilde dieren spotten op een safaritocht bijvoorbeeld. Als je hier van houd dan is een The big 5  je zeker aan te bevelen. Als je naar Kenia gaat zul je nog wel wat dingen moeten regelen denk hierbij aan een visum deze kun je aanvragen bij de ambassade van Kenia in Den Haag. Ook wordt het aanbevolen om vaccinaties te nemen om verschillende ziektes en virussen te voorkomen het aantal vaccinaties verschilt ook met de verblijfsduur. 

The big 5

Masai Mara national park

Wanneer je naar The big 5 gaat is een bezoekje aan het Masai Mara national park een echte aanrader. Zeker als je in juli of augustus naar Kenia gaat in deze maanden vind namelijk de beroemde wildtrek plaats. Miljoenen dieren trekken dan in grote kuddes van het Tanziaanse Serengeti park naar het Masai Mara park in Kenia. Dit is is een hele bijzondere beleving die je niet snel zult vergeten.

Door Redactie